Tietoa seurasta

Suunta 2000 ry on Kemin seudun suunnistusseura, joka on perustettu 1.11.1988 Veitsiluodon Metsäurheilijoiden ja Keminmaan Urheilijoiden suunnistusjaoston fuusiona. Seura on rekisteröity Keminmaalle mutta toiminta-alueeseen kuuluvat myös Kemin, Simon ja Tervolan kunnat.

Seuran lajeja ovat suunnistus (foot-o), hiihtosuunnistus (ski-o), pyöräsuunnistus (mtb-o) sekä tarkkuussuunnistus (trail-o). Lisäksi seura järjestää erilaisia luontoliikuntatapahtumia yhteistyössä alueen muiden liikunta- ja urheiluseurojen sekä terveysjärjestöjen ja -yhdistysten kanssa.

Seurassa on jäseniä noin 150.

Seura edistää suunnistusharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen pääsee harrastamaan kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaan. Näitä tehtäviä toteuttaakseen seura tarjoaa jäsenilleen kilpailu-, koulutus-, valmennus- ja harjoitustoimintaa, tiedotus- ja suhdetoimintaa, valistus- ja kasvatustoimintaa, kuntoliikuntaa sekä muuta samantapaista toimintaa.

Osaa näistä edellämainituista toiminnan muodoista tarjotaan myös seuran ulkopuolisille harraste-, kunto- ja kilpaliikkujille. Tunnetuinta toimintaamme ovat kesäisin viikoittain järjestettävät Suuntarastit sekä muut massaliikuntatapahtumat kuten Venetsialaiset, Syysrogaining ja Movemperi. Talvella järjestämme hiihtosuunnistuksen maailmancupia ja Ensilumen Rastiviikkoa sekä Loppiaishisuja ja Talvicupia. Kaiken tämän toiminnan tavoitteena on kasvattaa yhteiskunnalle ruumiillisesti ja henkisesti vireitä ja hyödyllisiä kansalaisia.

Voit tutustua seuran toimintaan eri tapahtumissa sekä näillä nettisivuilla, joilla tiedotetaan seuran ajankohtaisista asioista. Tutustu myös karttapankkiimme, joka on kaikille käyttäjille ilmainen ja varsin kattava otos Kemin seudulla ulkoiluun.

Tule rohkeasti toimintaamme mukaan!

Veitsiluodon Metsäurheilijat
VeMu