Keskustelut

Ennakot ja jälkianalyysit Suunnan somessa!

Alla on Suunnan nettisivujen keskustelupalsta, jonne voit lähettää kysymyksiä ja kommentteja. Aloita uusi aihe alhaalla olevasta Aloita uusi keskustelu-linkistä. Keskusteluihin pääset vastaamaan klikkaamalla aihetta ja selaamalla keskustelusivun alaosaan jossa on vastauslomake. Keskusteluihin ja kyselyihin vastataan kun vastaukset on löydetty. Palautetta voi myös antaa Anna palautetta-sivulla.

Suunta 2000:n facebook-sivulla ja Suuntarastien facebook-ryhmässä on aktiivisimmat some-keskustelut, joten näissä foorumeissa kannattaa myös kysellä ja kommentoida! Suuntarastien facebook-ryhmään voi liittyä kuka vaan eli rohkeasti vain liittymispyyntöä foorumille. Suunta 2000:n facebook-sivut puolestaan ovat avoin tiedotuskanava joten sitä pääsee seuraamaan ilman facebookiakin. Tykkäämällä Suunnan facebook-sivusta pysyt parhaiten kärryillä mitä Kemin seudun suunnistusrintamalla tapahtuu!

Suunnan postituslistalla tiedotetaan jäsenistöä sähköpostitse. Postituslistalta saat tietoa lähialueen suunnistustapahtumista ja listalle lähetetään mm. Suuntarastien tulokset heti niiden valmistuttua. Postituslistalle voi liittyä kaikki Suunnan jäsenet joko omatoimisesti postituslistahallinnan kautta tai jäsentietolomakkeella. Lue lisää postituslistalle ja jäseneksi liittymisestä etuineen Liity jäseneksi -sivuilta. Tervetuloa mukaan vilkkaaseen toimintaamme!